Negovalne postelje KRAS 12 - 32E

Je univerzalna negovalna postelja s fiksno višino ležišča, predvidena za uporabo v domovih, zdraviliščih .... Ležišče dimenzij 2000 x 900 mm na katerega je možno vgraditi vzmetnico standardnih dimenzij.
Na konceh postelje sta montirani leseni končnici  brez koles.
Ležišče postelje je izdelano iz kvalitetnih jeklenih profilov in je površinsko zaščiteno s prašnim lakiranjem.

Možne izvedbe končnic.

Barva lesa in oblika končnice se lahko prilagodi željam naročnika.

Na posteljo je mogoče namestiti različne dodatke: vogalni trapez, stojalo za infuzijo  ....

Višino posteljne ograje je možno nastaviti v dveh višinah, kar je primerno tudi za uporabo antidekubitusne blazine. Lahko se zniža tudi samo ena stran ograje (pri glavi ali nogah).

Postelja je lahko tudi brez varovalnih ograj.
Slika je simbolična.

KRAS 12 - Ima enkrat lomljeno ležišče. Naklon hrbtnega naslona je brezstopenjsko nastavljiv z plinskim cilindrom ali stopenjsko z zobato letvijo od 0° do 75°.

KRAS 12E
- Ima enkrat lomljeno ležišče. Naklon hrbtnega naslona je brezstopenjsko nastavljiv z elektromotorjem od 0° do 75°.

KRAS 32
- Ima trikrat lomljeno ležišče. Naklon hrbtnega naslona je brezstopenjsko nastavljiv z plinskim cilindrom ali stopenjsko z zobato letvijo od 0° do 75° , prav tako je z zobato letvijo ali z plinskim cilindrom možno nastaviti naklon nadkolenskega dela od 0° do 35°, medtem, ko se naklon podkolenskega dela nastavlja ročno v petih stopnjah od 0° do 20°

KRAS 32E - Ima trikrat lomljeno ležišče. Naklon hrbtnega naslona je brezstopenjsko nastavljiv z elektromotorjem od 0° do 75°, prav tako je z elektromotorjem možno nastaviti naklon nadkolenskega dela od 0° do 35°, medtem, ko se naklon podkolenskega dela nastavlja ročno v petih stopnjah od 0° do 20°